Skoči na glavno vsebino

Izposoja in uporaba učbenikov šolskega učbeniškega sklada

Vračilo učbeniških kompletov in prevzem kompletov za tekoče šolsko leto je že skoraj zaključeno. Tisti učenci, ki še niste prevzeli vseh učbenikov, se čimprej oglasite v šolski knjižnici.

Vsi izposojeni učbeniki morajo biti oviti in opremljeni z imenom, priimkom, razredom in oddelkom trenutnega lastnika. Če se učbenik med izposojo obrabi ali celo strga, ga mora lastnik obnoviti.

Vsem izposojevancem hvala za sodelovanje in skrbno opravljene dolžnosti.

Upravljavka učbeniškega sklada OŠ Komenda Moste

Sedmošolci se odpravljajo na tabor

V ponedeljek, 12. 9., se bomo z učenci 7. razreda odpravili na naravoslovni tabor na Tri Kralje na Pohorju. Zbor na parkirišču pri hipodromu je ob 8.10. Šolsko malico bomo vzeli s seboj in jo pojedli, ko prispemo na Pohorje, zato naj zajtrk učenci pojedo že doma. Predvideni povratek v Komendo je v petek, 16.9., okoli 16.00.

Obvestilo o spremembi cen šolske prehrane

Spoštovani starši in zaposleni,

obveščamo vas, da je Svet zavoda Osnovne šole Komenda Moste na 6. korespondenčni seji 31.8.2022 sprejel sklep o povišanju cen šolske prehrane.

Nove cene šolske prehrane:

Malica učenci*:                              0,90 €

Zajtrk:                                          0,99 €

Kosilo 1. – 4. razred                      3,05 €

Kosilo 5. – 9. razred                      3,38 €

Popoldanska malica učenci             1,03 €

Malica zaposleni                            1,70 €

Kosila zaposlenih                           3,80 €

*Sklep ministra – ceno določi MIZŠ

Nove cene veljajo od 1. 9. 2022 dalje.

 

 

Pismo ministra za šolstvo in ministra za zdravje

Spoštovani starši in učenci,

objavljamo pismo dveh ministrov, ki sta ga namenila staršem učencev. Z njim nagovarjata k odgovornemu vedenju, da bo učni proces v šolskih prostorih čim varnejši. V šolo naj prihajajo zdravi učenci. Vsak učenec lahko v lekarni prevzame deset brezplačnih testov za samotestiranje, ki jih po potrebi uporabi doma (če je bil v stiku z okuženo osebo ali v primeru pojava značilnih simptomov). Seznanjata tudi s protokolom ravnanja v primeru potrjene okužbe.

Več v  pismu.

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.