Skoči na glavno vsebino

Risanje je ena od mojih mnogih aktivnosti in hobijev, ki jih imam. Navdih mi je dala mami, saj se tudi sama ukvarja s slikarstvom. Želim si, da bi nekoč razstavljala skupaj.

Ustvarjanje se je v meni zbudilo, ko sem bil star štiri leta, ko sem nekaj načečkal na papir. Lani (2023) sem začel risati na platno, prvi motivi so bili liki mojih najboljših video iger in pravljic.

Ko sem naslikal prvi dve sliki, sem učiteljici za likovno vzgojo vprašal, če imam lahko v šoli razstavo. Bila je navdušena, a mi je dala pogoj, da moram naslikati še več slik. Več slik – tem bolje bo.

K razstavi me je gnala želja po ustvarjanju in domišljiji. Želel sem si tudi, da bi s svojo prvo razstavo prehitel mami, ki jo je imela v 2. letniku srednje šole in postavim družinski rekord.

Občutki ob razstavi so taki, kot bi me nekaj žgečkalo v grlu oz. od sreče mi gre kar na smeh. Prav tako je zelo lep občutek, ko me pohvalijo učitelji in učenci cele šole.

 

Jaka Kosi Kokelj, 6. č

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.