Skoči na glavno vsebino
Po dolgih mesecih pričakovanja in načrtovanja je napočil dan D: končno je v Komendo prispela skupina učencev in učiteljev iz naše partnerske šole IES Virgen del Campo iz kraja Cañete se las Torres v Španiji. 
 
V znamenju priprav je potekal že celoten četrtek, ko smo pripravljali plakate dobrodošlice in krasili tako Erasmus kotiček, šolske hodnike in zbornico. Slovenske učenke so zvečer z novimi transparenti pred šolo navdušeno čakale na svoje goste, malo po pol sedmi uri pa se je na šolsko dvorišče pripeljal prvi od dveh kombijev z učenci. Kljub temu, da so se v živo srečali prvič in da je bilo v trebuhih tudi nekaj metuljčkov nervoze, so si učenci takoj padli v objem. Po hitrem pregledu aktivnosti za naslednji dan se je nato vsaka družina s svojim bonus družinskim članom odpravila domov. Pred nami je namreč pester teden polno različnih aktivnosti, zato bodo napolnjene baterije še kako pomembne.
 
Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.