Skoči na glavno vsebino
Med 9. in 14. oktobrom cela Evropa praznuje dneve Erasmus+ programa, ki že 36 let učencem, študentom in učiteljem omogoča nabiranja novih znanj, izkušenj ter širjenja obzorij. Na naši šoli smo v tem času zato poskrbeli za otvoritev Erasmus+ kotička, ki se nahaja v novem nadzidku šole v drugem nadstropju, in sicer pred učilnico u19. Učenke, ki se bodo udeležile skupinske mobilnosti v spomladanskem času, so ustvarile plakate, ki predstavljajo naš 18-mesečni projekt z naslovom CriticAlly: Opolnomočimo učence in učitelje za kritično razmišljanje in evropsko sodelovanje.

Poleg splošnih informacij o projektu bodo na tem mestu zbrane tudi aktualne informacije o projektu in z njim povezanimi dejavnosti. Erasmus+ kotiček zato trenutno krasi tudi plakat s slikami in informacijami, ki sta ga po vrnitvi s strukturiranega tečaja v Španiji pripravili strokovni delavki Andreja Burja Čerin in Andreja Nagode Burger.

Vabljeni k ogledu!

Za več slik kliknite na puščici na levi in desni strani

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.