Skoči na glavno vsebino

Za nami je že prvi pravi dan programa naše mobilnosti. V petek, 19.4. 2024 smo z učenci obiskali našo partnersko šolo, IES Virgen del Campo. Na začetku dneva smo prisluhnili učencem, ki so nas popeljali po šolskih prostorih in nam predstavili dejavnosti, ki se v njih odvijajo. Sledil je čas za zdrav duh v zdravem telesu: ura športa skupaj s partnerji, kjer so se igrali med dvema ognjema in povezovalno igro s igralnim padalom. Zatem smo obiskali redno uro angleščine z učiteljico Marto. Tu smo utrjevali spretnosti pisanja zgodb, kar nam bo pri ustvarjanju lastnega glasila prišlo še kako prav.

Po glavnem odmoru z malico je bil čas, da si ogledamo še kraj. Sprehodili smo se po tipičnih uličicah, si ogledali cerkev, stari vodnjak za pranje perila in znamenite bele uličice z modrimi lončki in živopisanim cvetjem, ki nas je najbolj navdušilo. Sledil je sprejem v mestni hiši s predstavnico županove ekipe in nato še ogled grada v središču kraja. Z vrha obrambnega stolpa smo občudovali razgled na tipično, z oljkami prepredeno pokrajino. 

Petek je minil kot bi trenil in sedaj smo baklo organizacije aktivnosti predane gostiteljskim družinam, ki bodo našim učencem svojo pokrajino razkazovali tekom vikenda. 

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.