Skoči na glavno vsebino
Za Erasmus ekipo je prijeten vikend, ki ga je zaznamovalo odkrivanje slovenskih znamenitosti v spremstvu naših španskih gostov. 
 
Tako učitelji kot učenci z gostiteljskimi družinami so sončen vikend izkoristili za izlete. Popeljali smo jih na različne lokacije, popularen je bil predvsem obisk slovenske obale (Piran, Portorož), jamskega podzemlja (Škocjanske jame in Postojna) in pa gorenjskih krajev, kjer se zima še ni predala pritiskom pomladne toplote: Krvavec, Velika Planina, Kranjska Gora, Zelenci, Planica itd.
 
Starši in slovenski učenci so resno vzeli svojo dolžnost razkazovanja lepot naše države, pa kljub temu ni zmanjkalo priložnosti še za druge aktivnosti bližje doma. Še posebej lepo je bilo videti, da so se pogosto učenci povezali med seboj za raznorazne družabne aktivnosti: peko pice ali palačink, oglede filmov, športno udejstvovanje in druženje tudi z drugimi člani skupnosti
 
Ob koncu vikenda že pogledujemo naprej proti pestremu tednu Erasmus programa.
 
Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.