Skoči na glavno vsebino
 
V sredo, 20.3. 2024 smo skupaj z našimi španskimi gosti preživeli čas kar na naši šoli.
 
Prvi dve šolski je učiteljica Mojca Bukovnik za Špance priredila dvourno kuharsko delavnico, kjer so ustvarili kar tri stvari: medenjake, krofe in celo kokosovo potico. Po sladkem odmoru smo naslednji dve uri posvetilo delu za projekt: pisanju člankov in ustvarjanju plakatov. Zatem nam je učiteljica Karmen Sedlar pokazala še delo z novim laserskim rezalnikom. Pri tem so si učenci ustvarili lepo kartico za spomin na Slovenijo in tudi obesek za ključe. Za konec nas je čakala se detektivska igra za razvijanje medijske pismenosti, kjer smo prek igre vlog vadili kritično razmišljanje v lovu na krivca kraje identitete prek spleta.
 
Vendar to še ni bilo vse. Zvečer smo se ponovno srečali na sklepni prireditvi s pogostitvijo, kjer smo se ob spremljavi glasbe zahvalili vsem sodelujočim in uradno zaključili program. Ob tem smo lahko še malo pokramljali in se posladkali s priboljški, h katerim so prispevale tudi družine in učenci sami. Na koncu prijetnega večera so ponekod že tekle prve solze ob skorajšnjem slovesu.
Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.