Ob koncu izjemnega lanskega šolskega leta smo zaradi stisk ljudi, ki jih je prinesla pandemija, prvič organizirali dobrodelno akcijo zbiranja šolskih potrebščin.

Vaš odziv, spoštovani starši, je bil izjemen.

Učencem naše šole smo razdelili 27 paketov šolskih potrebščin, 7 paketov smo podarili učencem iz OŠPP 27. julija iz Kamnika, 3 pakete smo v sodelovanju z UPPG pripravili za dijake. Nekaj potrebščin pa smo podarimo dobrodelni organizaciji Junaki 3. nadstropja.

Veseli smo, da ste prepoznali našo željo, da pomagamo najranljivejšim družinam.

Hvaležni smo za vašo nesebično pomoč. Ponosni smo, da živimo z ljudmi, ki jim je pomemben vsak posameznik družbe in da se skupaj trudimo ustvarjati srečnejše okolje, v katerem živimo in delujemo.

Prostovoljci si želimo, da bi tudi letos lahko pomagali družinam, ki v tem trenutku potrebujejo pomoč. Zato smo se odločili, da pripravimo dobrodelno akcijo zbiranja šolskih potrebščin.

Zbiramo:

– zvezke (A4-format: brezčrtni, črtni, mali karo, veliki karo, s pomožno črto),

– svinčnike, radirke, barvice, flomastre, male in velike šablone, geotrikotnike, šestila, peresnice, kemične svinčnike, nalivna peresa, brisalce, voščenke, vodene barvice, lepila, škarje, mape, šilčke, risalne bloke, ovitke za zvezke …

Zbiralna akcija bo potekala do 11. 6. 2021.

Če se boste odločili za sodelovanje, naj vaš otrok darovano prinese v šolo in odloži v lesene zabojčke pri vhodu v šolo v Mostah in Komendi.

Šolske potrebščine bomo družinam delili od 14. do 18. 6. 2021. Za individualni prevzem se lahko dogovorite po telefonu: 01 7247 155, 031 329 519 ali na elektronski naslov kruhar.mateja@oskomenda-moste.si.

Ker je bistvo očem nevidno, vas, spoštovani starši, prosimo, da nam zaupate potrebe po šolskih potrebščinah.

 Prostovoljci, Vitezi današnjega časa

Dostopnost