Skoči na glavno vsebino

Decembrski prazniki so čas, ko se za trenutek ustavimo in posvetimo svojim najbližjim. V ta hladni zimski čas prinesejo luč in toplino. A med nami so tudi družine in posamezniki, ki si zaradi socialnih stisk ne morejo pričarati takšnih praznikov, kot bi si želeli. Zato smo se na OŠ Komenda Moste odločili, da po vzoru projekta BOŽIČEK ZA EN DAN že drugo leto zapored družinam pomagamo in jim vsaj malo polepšamo praznike.

Letos smo ob pomoči ge. Olge Hace obdarili 15 družin in 15 posameznikov.

Vse to pa ne bi bilo mogoče brez vas, spoštovani starši, ki ste v akciji prepoznali priložnost, da skupaj s svojimi otroki, narišete nasmeh na obraz številnim družinam. Iskreno se vam zahvaljujemo za vse darove.

Posebna zahvala gre tudi razrednikom, ki so s svojo dobrodelnostjo in empatijo do najranljivejših skupin v naši bližnji okolici navdušili tudi svoje učence.

Ker pa smo bili v tej akciji Božičkovi pomočniki, smo medse povabili tudi samega g. Božička in go. Božičkovo, ki sta obiskala otroke v Mostah in odpeljala zbrana darila do ge. Olge Hace, ki je skupaj s pomočnikoma, go. Natašo in g. Mirom, poskrbela, da so darila prišla v prave roke.

Iskrena hvala ge. Nadji Torkar in g. Janezu Lončarju, ki sta nam omogočila obisk Božička.

V imenu Vitezov današnjega časa vam v novem letu želimo:

da vas vedno znova zamika, da se česa naučite,

da kaj naredite, da kam greste,

da koga srečate, da bo vaše življenje vedno zanimivo.

Vedno dobro mislite o sebi in

se zavedajte svoje vrednosti.

Zelo dragocen zaklad ste.

Nikoli ne pozabite tega …

 

Novo leto naj vam prinese obilo zdravja, razumevanja in vsakodnevnih majhnih čudežnih trenutkov. Srečno!

Mentorici: Mateja Kruhar in Meta Štrumbelj

 

 

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.