Spoštovani starši,

obveščamo vas, da je bilo tako kot po večini slovenskih šol tudi na naši izglasovano, da se zaposleni pridružijo morebitni stavki v vzgoji in izobraževanju. Trenutno je stavka napovedana za sredo, 9. 3. 2022.  V sredo, 9.3., bo šola zaprta, pouk se zaradi stavke ne bo izvajal. Prilagamo obvestilo, ki ga je na ravni države pripravil glavni stavkovni odbor SVIZ.

Tabor tretješolcev bo potekal nemoteno. Na šoli bo zagotovljeno nujno varstvo za učence 1. in 2. razreda, vendar se s prisotnimi učenci vzgojno-izobraževalni proces ne bo izvajal.

Spoštovani starši prvošolcev in drugošolcev, prosimo vas, da do ponedeljka, 7. 3. 2022, do 14. ure razredniku vašega otroka sporočite, če na dan stavke potrebujete nujno varstvo za otroka. V vašem obvestilu napišite še, od kdaj do kdaj potrebujete varstvo.

Kot vršilki dolžnosti ravnatelja šole mi je iskreno žal, da prihaja še do tovrstnih motenj učnega procesa in upam, da se bo še pred sredo našel tudi prostor za pogovor in spremembo namere. Če bi se to zgodilo, vas bomo o tem obvestili.

 

Dostopnost