Obveščamo vas, da bomo s ponedeljkom, 12. 10., začeli s spremenjenim načinom klicanja otrok iz podaljšanega bivanja. Vsak oddelek podaljšanega bivanja bo imel svojo telefonsko številko, na katero boste starši ob prihodu po otroka (pred zeleno ograjo) poklicali in povedali učitelju v podaljšanem bivanju, po koga ste prišli. Učitelj bo otroka poslal v garderobo, od koder ga bo dežurni učitelj pospremil do zelene ograje, kjer boste otroka prevzeli.

Telefonske številke, ki jih bodo imeli v posameznih oddelkih podaljšanega bivanja, najdete tukaj. Sporočamo vam, da so te telefonske številke namenjene samo vhodnim klicem (klicem staršev ob prihodu po otroka) in učitelji ne bodo mogli vračati klicev niti sprejemati SMS-sporočil.

Tukaj najdete tudi razpored združevanj v podaljšanem bivanju. Prosimo, da ste pozorni na ure, ko se določeni oddelki podaljšanega bivanja združujejo. Ob združevanju je pripisana tudi številka, na kateri je dosegljiv učitelj združene skupine.

Seznam s telefonskimi številkami za oddelke podaljšanega bivanja in razpored združevanj bosta obešena tudi na zeleni ograji.

Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost pri uvajanju novosti.

Lep pozdrav

Vodstvo šole

Dostopnost