Skoči na glavno vsebino

Upravni odbor šolskega sklada je na svoji prvi seji kar nekaj sredstev namenil nakupu IKT opreme, ki jo naši učenci potrebujejo za delo na daljavo. Sestavili smo tudi prošnjo za donacijo, s katero naprošamo posameznike in podjetja, ki imajo odveč primerno opremo (omogočanje dela na daljavo, spremljanje videokonferenc, ogled interaktivnega gradiva …), da jo odstopijo družinam, ki jo potrebujejo, oz. šolskemu skladu. Potrebujemo tudi mobilne dostopne točke za internet (hot-spot), ker pri posameznih družinah oz. v nekaterih predelih občine povezava ni dovolj zmogljiva, pri nekaterih družinah pa je sploh ni. Vsak finančni prispevek pa je seveda več kot dobrodošel.

Če imate znance, prijatelje, poznate pravne osebe, ki bi nam lahko priskočile na pomoč, jim lahko posredujete našo prošnjo v priponki. Prosimo le, da naj bo morebitna darovana oprema primerna za uporabo.

Dodatne informacije na e-mailu: ali .

Vnaprej hvala za sodelovanje pri akciji.

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.