Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

V sodelovanju z organizatorji strokovnih, odmevnih in kakovostnih predavanj Pozitivna psihologija za boljše življenje vam ponujamo sklop predavanj, namenjenih krepitvi starševstva, ki bodo potekala preko spleta in se bodo v živo odvijala vsako sredo in soboto ob 18.00 v januarju in februarju 2021.

Več informacij o predavanjih in seznam predavanj si lahko ogledate na https://maratonpozitivnepsihologije.si/ in v priponki.

Če bi se želeli prijaviti na katero izmed predavanj, to lahko storite tukaj: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb5Jal2qsVpjhMmehT0dnx0CJPaeXv2qHJa0VUnt5cG7eRBQ/viewform

V primeru, da bi si katero izmed predavanj želeli pogledati, a v času, ki je predviden za predavanje, ne utegnete, pa mi pišite na , da vam pošljem povezavo do videoposnetka (povezava bo na voljo po premieri predavanja).

Vabljeni ste vsi, ki želite pridobiti nova znanja o vzgoji, starševstvu in medosebnih odnosih in tudi tisti, ki bi zgolj želeli osvežiti že obstoječa.

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.