Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 22. 6. 2023, bodo imeli učenci 1. razredov naravoslovni dan Različnost življenjskih okolij, v okviru katerega bo organiziran izlet na Primorsko. Učenci bodo spoznavali značilnosti primorskega sveta. Raziskovali bomo slovensko obalo, z ladjico opazovali morsko dno in si ogledali akvarij v Piranu. Odhod iz Most bo ob 7.30. Prosimo, da so učenci v šoli najkasneje ob 7.20.

V šoli bo ta dan zajtrk za tiste, ki so nanj naročeni, ostalim pa priporočamo, da zajtrkujejo doma. S seboj bomo vzeli dve šolski malici, šolsko kosilo pa bo s strani šole za vse prijavljene učence na omenjeni dan odjavljeno.

Učenci naj imajo s seboj nahrbtnik, v katerem naj bo dodatna pijača, zdrav prigrizek (sadje), sončna krema (prosimo, da jih namažete tudi že zjutraj, pred odhodom od doma), pokrivalo za zaščito pred soncem in denar za sladoled (2€). Prosimo, da poskrbite za vremenu primerno obleko in obutev otrok (športna obutev), s seboj pa naj imajo obvezno tudi rumeno rutico in rezervna oblačila (majica, hlače, nogavice in spodnje perilo) ter manjšo brisačo.

Stvari naj imajo shranjene v nahrbtniku primerne velikosti, saj bodo morali vanj shraniti še malici, ki ju dobijo v šoli.

Stroški prevoza, dodatna malica, vožnja z ladjico in ogled akvarija, bodo obračunani po položnici.
Predviden povratek v Moste bo okoli 18.00 (v primeru večje zamude zaradi vnaprej nepredvidljivih razmer na cesti vas bomo o natančnejši uri prihoda po potrebi obvestili preko eAsistenta, zato prosimo, da ta dan spremljate obvestila).

Vodja naravoslovnega dne: Sabina Pančur

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.