Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in skrbniki,

v času izobraževanja na daljavo pripravljamo v kuhinji Osnovne šole Komenda Moste brezplačne tople obroke za učence in dijake, stanujoče v Občini Komenda, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali odločbi za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila, ne presega 382,82 EUR (3. dohodkovni razred otroškega dodatka). Brezplačen obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino.

Ker se zavedamo, da v času šolanja na daljavo nekateri starši težko pripravijo topel obrok za svoje otroke ter ob upoštevanju pomena zdrave in redne prehrane, smo se odločili, da omogočimo topel obrok VSEM učencem naše šole, ki ga potrebujejo oz. želijo. Cena toplega obroka bo za vse učence znašala 2,60 €.

Šola ne bo mogla pripravljati dietnih obrokov. Jedilnik bomo pripravljali sproti, zato ne bo objavljen na spletni strani šole.

PREVZEM (samo v Komendi):

Učenci/ke oz. njihovi starši oz. skrbniki bodo lahko obrok prevzeli v ŠOLSKI KUHINJI NA STRANSKEM VHODU (vhod v kuhinjo poleg vhoda v knjižnico Komenda) vsak dan med 12.00 in 13.00.

Obrok boste lahko prevzeli s svojo čisto posodo, ki jo prinesete s seboj, ali naročite enkratno embalažo po ceni 0.30 €/dan, ki jo priskrbi šola.

Pri prevzemu je potrebno nošenje zaščitne maske in upoštevanje varnostne razdalje.

PRIJAVA:

V kolikor bi starši za svojega otroka želeli naročiti obrok, morate otroka nanj NUJNO PRIJAVITI na elektronski naslov:  (prijavljeni do 10.00 lahko kosilo prevzamejo že naslednji delovni dan).  V prijavi je potrebno napisati otrokovo ime in priimek ter razred in ime in priimek starša oz. skrbnika, ki otroka prijavlja na obrok. Napišite tudi, ali boste prevzemali obrok s svojo posodo ali naročate enkratno embalažo (0,30€).

Z oddano prijavo soglašate, da OŠ Komenda Moste uporabi zbrane podatke za organizacijo priprave in prevzem toplega obroka.

ODJAVA:

Če toplega obroka ne boste prevzeli, se je treba pravočasno odjaviti. Odjave sporočite po elektronski pošti do 8.00 za isti dan. V primeru, da učenec, ki je prijavljen na topli obrok, le-tega ne prevzame in topli obrok zanj ni bil odjavljen, se mu obrok obračuna.

Topli obrok bo za vse učence na voljo OD TORKA 1. 12. 2020 (v kolikor boste otroka prijavili najkasneje do ponedeljka, 30. 11. 2020 do 10. ure).

Pripravila: Jasmina Notar, organizatorka šolske prehrane

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.