Skoči na glavno vsebino

Prostovoljci OŠ Komenda Moste, Vitezi današnjega časa, so v lanskem šolskem letu ob otvoritvi Čebelam prijaznega vrta v Krekovem središču v Komendi predlagali, da bi okrasili del betonske ograje. Porodila se je ideja, da bi izdelali sprednjo stran čebelnjaka s panjskimi končnicami. V mesecu maju smo organizirali medgeneracijsko delavnico, kjer smo prostovoljci, učenci likovnega snovanja in skupina 4 upokojenih gospa skupaj poslikali panjske končnice. V soboto, 3. 6. 2023, pa smo v Krekovem središču postavili »čebelnjak«.

Za izvedbo projekta se iskreno zahvaljujemo Tesarstvu in krovstvu Štebe, ki nam je podaril ves les, ki smo ga uporabili za izdelavo čebelnjaka.

Iskrena hvala g. Janezu Kosiju, ki je les obdelal in postavil čebelnjak.

Hvala tudi ge. Viktoriji Drolec, ki je poskrbela, da smo izpeljali medgeneracijske delavnice poslikave panjskih končnic.

Izvedba projekta pa ne bi bila mogoča brez naše učiteljice, ge. Tine Kosi, ki je ves čas bdela nad projektom in projekt tudi pripeljala do konca. Vsem udeleženim, ki ste pomagali, da smo uresničili idejo o postavitvi »čebelnjaka«, ISKRENA HVALA.

Verjamemo, da se bodo varovanci dnevnega varstva v Krekovem središču večkrat ustavili ob panjskih končnicah in si jih z veseljem ogledali. Naj jim pisane barve v čudovitem vrtu prinesejo lep dan.

Vitezi današnjega časa

 

Dostopnost
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International licenco.